Updates
Waar zijn we mee bezig...

Fabula in première!

Onder grote belangstelling ging op 22 mei 2016 onze film Fabula in première.
Als locatie voor deze première is gekozen voor het schitterende LantarenVenster te Rotterdam.

Ludiek Producties bedankt iedereen voor zijn/haar medewerking aan deze fantastische productie en kijkt met veel plezier terug naar een mooie en feestelijke avond!

Lees verder ...

Fabula

Synopsis
Anna is meer dan een gedreven verslaggeefster, ze is vooral een mensenwolf en al eeuwen onderdeel van een hechte roedel. Larenzo kan door zijn sociale onhandigheid geen relatie vinden waardoor hij als afstammeling van spokende adel onder zware druk staat, met name door zijn grootmoeder, om zich snel voort te planten. Als hij hoort dat Anna in haar reportages bijna letterlijk zijn gedichten verwoord, raakt hij er van overtuigd dat Anna zijn zielsverwante is. Anna weet dat Larenzo haar nooit meer zal laten gaan.

Lees verder ...

Stichting Make-A-Wish Nederland

Ludiek Producties draagt graag haar steentje bij aan mooie initiatieven als deze.
We stelden een prachtig kunstwerk uit onze productie 'Rococo in Intieme Sferen' ter beschikking aan de hoogste bieder in de veiliging evenals een prive acteerworkshop onder leiding van een professionele acteur.
De opbrengst hiervan gaat volledig naar de Stichting Make-A-Wish Nederland.

Lees verder ...

Rococo in Intieme Sferen

De expositie 'Rococo in Intieme Sferen' is geproduceerd door Ludiek Producties, een samenwerkingsverband tussen Elles van Velzen en collega Christian Dol, welke beide tevens op de foto’s te zien zijn.

Lees verder ...